“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

CRANE-ovi Tremac i Štetner imenovani članovima Tematskih inovacijskih vijeća Republike Hrvatske!

Inovacijsko vijeće za industriju Republike Hrvatske na prijedlog Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta na sjednici održanoj 3. prosinca imenovalo je Davora Tremca i Davorina Štetnera članovima Tematskih inovacijskih vijeća Republike Hrvatske na mandat od dvije godine. Tematska inovacijska vijeća su glavna koordinacijska tijela po tematskim prioritetnim područjima, a jedna od osnovnih zadaća je pripremanje podloge za povlačenje preko 600 milijuna Kn iz fondova EU. Također Vijeća su zadužena za koordinaciju akcijskih planova vezanih uz strategiju IRI te niz drugih aktivnosti. Uz članove CRANE-a u radu TIV-ova sudjelovat će i tvrtke Rimac automobili, Dok-ing, Šestan-Busch, Končar elektroindustrija te mnogi drugi.Odgovori