“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Saša Cvetojević

sasacvetojevicSaša Cvetojević uspješan je poduzetnik s dugogodišnjim iskustvom u zdravstvenom sektoru, mobilnim telekomunikacijama te u distribuciji robe široke potrošnje. Vlasnik je i suvlasnik nekoliko tvrtki te zdravstvenih ustanova koje posluju na hrvatskom tržištu. Specijaliziran je za upravljanje ljudskim resursima , upravljanje  projektima i zdrastvenim institucijama, te poslovne pregovore . Tijekom dosadašnjeg investiranja, stekao je iskustvo u predstavljanju projekata investitorima na EU i SAD tržištu. Neki od projekata u koje je investirao već posluju kao etablirane tvrtke na domaćem i stranim tržištima. Predsjednik je Udruge ljekarnika u Hrvatskoj udruzi poslodavaca, te član Vijeća Članica HUP-a.Sudjelovao u pregovorima za pristupanje EU kao član radne skupine u poglavlju Zaštita potrošača i zdravlja. Najuspješniji poslovni anđeo CRANE-a po broju investicija, do sad je investirao u 8 projekta kroz CRANE i željno očekuje nove projekte za investiranje.

“U CRANE sam se uključio jer sam stekao dovoljno znanja i iskustva za prepoznavanje kvalitetnih projekata te mogu savjetima i kapitalom pomoći poduzetniku da uspije na tržištu i ostvari profit. Želim da CRANE postane poslovni klub koji će okupljati one koji imaju novca, znanja, iskustva i želje za investiranjem i povezivati ih sa onima koji imaju odlične projekte.”

 

Linkedin kontakt