“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Darko Cesar

IMG_0219Darko je proveo preko 30 godina radeći na vodećim pozicijama u raznim međunarodnim tvrtkama (Lek, Intermerkur AG,Eastman Chemical, Merkur osiguranje,Basler osiguranje Zagreb). Cijelo to vrijeme radio je na poslovima prodaje i marketinga, organizaciji poslovanja, vođenju timova itd.
Predsjednik je ISOD-a ( integraldev.org ) i svojim iskustvom pomaže tvrtkama u njihovom radu. Darko je bio i posebni savjetnik Ministra rada i mirovinskog sustava.

Razlog za uključivanje u CRANE je moj interes za praćenjem novih tehnologija, IT projekata, želja za aktivnim učešćem u tim procesima kao investitor i/ili suradnik. Želja mi je i da CRANE dugoročno postane još prepoznatljiviji kao mjesto okupljanja kreativnih poduzetnika čije aktivnosti će pomoći razvoju poslovne scene u RH i regiji.” – Darko Cesar