“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Iz mentorstva investicija u projekt Goga – Gluten Free

Predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE Davorin Štetner investirao je u projekt Goga gluten free. Projekt je to poduzetnice Gordane Kušar koju je Štetner zapazio prilikom projekta mentoriranja startupa i tvrtki u Gradu Ivanecu. Poduzetnica je u projekt ušla prije nekoliko godina kada je član obitelji obolio od teškog oblika celijaklije te je iz nužde pokrenula projekt izrade proizvoda bez glutena.

“Neopisivo sam sretna što je netko poput Davorina prepoznao moju motivaciju, trud i rad na poboljšanju kvalitete života oboljelih od celijakije te svih ostalih osoba koje pate od raznih autoimunih bolesti. Vjerujem u uspjeh jer je u svakom proizvodu moja ljubav i pozitiva. Radujem se svakoj novoj prilici za razvoj veće proizvodnje proizvoda jer sam sigurna da imaju svoju priču, a to je sigurnost i kvaliteta za oboljele. Sigurna sam da će naša suradnja pridonjeti dobrim rezultatima za ljude kojima je hrana jedini lijek! Izjavila je Gordana Kušar, osnivačica tvrtke Goga gluten free.

„Iako ovo nije startup po klasičnoj definiciji riječi – inspirirala me Gogina upornost. Nevjerojatno je kako je iz potrebe razvila uspješni projekt, a nadam se da će joj moja investicija pomoći da ostvari ciljeve brzog širenja jer su proizvodi zaista vrhunske kvalitete. Ujedno ovo je i javna podrška projektu koji osim zarade skreće pažnju na važnost prevencije ove podmukle bolesti. Informiranjem se zaista mogu spriječiti opasne tegobe koje muče sve veći broj ljudi.“ Izjavio je Davorin Štetner, investitor u projekt Goga gluten free.

Ove investicije ne bi bilo bez grada Ivaneca koji je prepoznao važnost angažiranja iskusnih stručnjaka Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE kao podrške poduzetnicima, a iz koje su nastale mnoge konkretne suradnje.

“Nama je u radu sa poduzetnicima iznimno važno da korisnici budu zadovoljni te da im se otvaraju prilike za daljni razvoj. U to ulažemo puno i znanja i energije. Suradnja na projektu mentorstva za poduzetnike početnike sa gospodinom Štetnerom pokazala se punim pogotkom. Svi korisnici ostvarili su mogućnosti poslovnog povezivanja, a neki i financiranja svojih biznisa što nam je poticaj da suradnju sa poslovnim anđelima CRANE-a nastavimo i dalje.” Izjavila je Lana Labaš, direktorica Poslovne zone Ivanec d.o.o, koja je ivanečki poduzetnički centar.

 Odgovori