“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

22. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu počinje sutra!

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta i ove godine organizira Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu, kao jednu od aktivnosti kojom promovira gospodarstvo i poduzetništvo, s ciljem stvaranja poticajnog okruženja za razvoj poduzetništva i obrtništva, kao i gospodarstva u cjelini.

Ovogodišnje 22. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu održat će se 18. i 19. listopada 2018. godine, u Rapcu, u TUI Family Life Bellevue Resortu i okupit će više od 350 sudionika.

U fokusu ovogodišnjih predavanja i panela bit će digitalizacija – trenutačna situacija u Republici Hrvatskoj i svijetu, ali i vizije budućeg razvoja te domaća i inozemna iskustva.

Manifestacija tradicionalno okuplja poduzetnike, gospodarstvenike, predstavnike jedinica lokalne i regionalne samouprave, Vlade Republike Hrvatske, kao i ostalih institucija, agencija i strukovnih udruženja. Upravo zato, izvrsna je prigoda za razmjenu iskustava i dobrih praksi, za raspravu o aktualnim gospodarskim problemima, ali i za isticanje prilika i mogućnosti unaprjeđenja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva kao generatora razvoja nacionalnog gospodarstva.

Još uvijek se stignete registrirati na web stranicama Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu www.nasa-gip.hr gdje možete skinuti i aplikaciju koja će Vas voditi kroz cijelo događanje!Odgovori