“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Damir Mujić

damirmujicDamir ima 20 godina poduzetničkog iskustva u IT sektoru, i za sebe voli reći da je „haker u duši a poduzetnik u praksi“. Osnivač je i direktor tvrtke Avalon, jedne od vodećih i najstarijih domaćih hosting kompanija s uredima u Hrvatskoj i u New Yorku. Tijekom svoje karijere sproveo je više akvizicija i spajanja, čime je značajno povećao portfelj svoje tvrtke.


„U CRANE sam ušao prvenstveno jer želim svoje dosadašnje stečeno znanje i iskustvo podijeliti s nekim novim klincima, u kojima danas prepoznajem onaj isti žar koji je i mene pogonio. Kroz savjete, mentorstvo, financiranje pa i akvizicije interesantnih startupa vidim priliku da uz moju pomoć mnogi mladi pametni ljudi ostvare svoj životni san.“