“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Predsjednik CRANE-a Davorin Štetner gostuje na prestižnom Wilton Parku!

Predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) Davorin Štetner krajem siječnja sudjelovat će na forumu koji organizira Wilton Park – jedna od najprestižnijih institucija ove vrste u svijetu. Wilton Park izvršna je agencija britanske vlade, to jest, Ureda za internacionalne odnose i Commonwealth. Okuplja svjetske lidere iz područja politike, biznisa, akademije, diplomacije civilnog društva i medija.

Wilton Park ustanovljen je inspiriran inicijativom Winstona Churchilla 1946. godine. U svojoj dugoj povijesti Wilton Park ugostio je impresivnu listu svjetskih lidera poput predsjednika i premijera Francuske, Turske, Australije, Španjolske, Velike Britanije, uglednika poput sir Boba Geldofa, Angeline Jolie i ostalih. Sedamdeset godina od osnutka, Wilton Park danas je jedno od vodećih mjesta za diskusiju i kreiranje politika.

”Izuzetna čast je govoriti na mjestu čiji je idejni začetnik Winston Churchill i gdje su govorili svjetski državnici, predsjednici i premijeri država! Wilton Park je uz Davos možda i najjača svjetska institucija ovog tipa”, rekao je Davorin Štetner, predsjednik CRANE-a.

Forum pod nazivom Budućnost bilateralnih odnosa Velike Britanije u Europi održat će se u dvorcu Wiston Park iz 16. stoljeća na jugu Velike Britanije, od 31. siječnja do 2. veljače ove godine.

Više o forumu možete pročitati na: www.wiltonpark.org.uk

 Odgovori