“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Predsjednik i član Upravnog odbora CRANE-a na večeri s novim američkim ambasadorom R. Kohorstom

Predsjednik i član Upravnog odbora Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE Davorin Štetner i Saša Cvetojević prisustvovali su “Poduzetničkoj večeri” u rezidenciji novog američkog ambasadora Roberta Kohorsta te njegove supruge Shelley Allen. Večeri je prisustvovala nekolicina stručnjaka iz svijeta poduzetništva, a poslužila je kao upoznavanje novih američkih dužnosnika s hrvatskim poslovnim sustavom te okruženju za poduzetništvo. Podsjetimo, Robert Kohorst u Hrvatsku je stigao 10. siječnja 2018. i ugledni je američki poduzetnik s godinama iskustva u nekretninskom biznisu, pravu i financijama kao Predsjednik i osnivač Kalifornijskog Everest Properties.

“Odlična je stvar vidjeti ovako uglednog i iskusnog poduzetnika na mjestu ambasadora SAD-a u Hrvatskoj. Očekujem još jače intenziviranje suradnje između naših zemalja. Članovi CRANE-a imaju mnogo investicija u startupe sa sjedištem u SAD-u te nam su nam iznimno važne teme poput sporazuma o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja”, izjavio je Davorin Štetner, predsjednik CRANE-a.Odgovori