“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Prijavite se na besplatna predavanja STech akceleratora i CRANE-a!

STech akcelerator Split, u suradnji s Hrvatskom mrežom poslovnih anđela – CRANE, organizira besplatna predavanja o financiranju i zaštiti ideja koja će se održavaju u Hotelu Atrium u Splitu, a trajati će od ožujka do lipnja ove godine.

Osim besplatnih predavanja, ovo je mogućnost da odmah upoznate i ostvarite kontakt s ponajboljim poduzetnicima, investitorima, direktorima fondova i poslovnim anđelima iz Hrvatske i cijele Europe.

Na popisu predavača nalaze se predstavnici svjetske investicijske scene: predsjednik Mađarskih poslovnih anđela Antal Karolyi, direktor Funderbeam SEE Damir Bićanić, predstavnici HAMAG BICRO i predstavnici HBOR; direktorica Austrijskih poslovnih anđela Lisa Fassl, članovi uprave Europske mreže poslovnih anđela (EBAN) Peter E. Braun iz Švicarske i Albert Colomer iz Španjolske, zatim predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) Davorin Štetner, generalni menadžer UBER-a u Hrvatskoj Davor Tremac, corporate & IPR konzultant Mislav Bradvica te direktor UHY Savjetovanje d.o.o. za EU fondove Boris Pekić.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a u okviru ovog projekta predviđeno je ukupno šest predavanja koja su podijeljena u tri cjeline:

  1. STech Finance –Financiranje inovativnih poduzetničkih ideja kroz vanjske izvore(Hotel Atrium, 14. i 27. ožujka te 04. travnja)
  2. STech Patent info days –Informiranje o upravljanju intelektualnim vlasništvom(Hotel Atrium, 9. i 23. svibnja)
  3. STech Business Angels –Mogućnosti povezivanja MSP-ova s ulagačima kroz mrežu poslovnih anđela(Hotel Atrium, 06. lipnja)

Ukoliko imate odličnu ideju, ali ne znate kako ju zaštititi od konkurencije te gdje pronaći novac, ne propustite ovu besplatnu edukaciju koja vam može pomoći da ostvarite svoj poslovni san.

U tijeku su prijave za prvu radionicu 14. ožujka, prijavite se na info@stechaccelerator.com.

Broj sudionika je ograničen stoga rezervirajte svoje mjesto čim prije! 

Točan raspored svih predavanja saznajte i na www.stechaccelerator.com

 Odgovori