“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Robert Slavečki

robertslaveckiRobert je član uprave i jedan od suosnivača međunarodne organizacije ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Zurichu, Švicarska. ICERTIAS certifikacijski žigovi Best Buy Award, QUDAL – QUality meDAL i Customers’ Friendprihvaćeni su na brojnim svjetskim tržištima kao potvrda kvalitete i vjerodostojnosti. U Hrvatskim je poduzetničkim krugovima Robert poznat kao pokretač brojnih tvrtki i projekata koji su u proteklih dvadesetak godina intenzivno promovirali startup kulturu i inovativnost u poduzetništvu uključujući i časopis Vidi, Premijerovu web nagradu, visokotehnološki natječaj Vidi e-novation i dr.

“Osnovni razlog uključivanja u CRANE je vjerovanje da se tu negdje iza ugla skriva hrvatski ‘Skype’ ili ‘Facebook’ i da ćemo upravo kroz naredne dvije do tri godine biti svjedoci njegovom rađanju i odrastanju. Ne bih to nikako želio propustiti, a neki unutarnji glasovi mi govore da će se takvo nešto iznjedriti upravo kroz CRANE.”