“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

SMARTER

SMARTER svojim znanjem i iskustvom u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije, a i u ostalim područjima gospodarstva, pomaže razvoju i održivosti agrarnog sektora. Nudi kvalitetna rješenja za stavljanje svih resursa u funkciju.

Nudi preobrazbu poslovanja postavljajući nove smjernice razvoja i jačajući konkurentsku prednost, procjenjuje vrijednosti i potencijale u odnosu na tržište, izrađuje i provodi strategije, kreira nove poslovne modele.

Surađuje s privatnim i javnim sektorom i svojim aktivnostima utječe na razne javnosti i donositelje odluka.

SMARTER putem multidisciplinarnosti donosi sinergiju znanja i iskustva. Osigurava suradnju s vodećim stručnjacima iz različitih sektora i industrija: poljoprivredna, prehrambena, financije, porezni sustav, pravo, komunikacija, marketing, ljudski resursi kako bi se kreirala najbolja moguća rješenja za specifične potrebe klijenata.