“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Startup srijeda by Joseph Bagarić: Zakazivanje transakcija na blockchainu

Hrvatska mreža poslovnih anđela (CRANE) i partner HAMAG BICRO organiziraju Startup srijeda Meetup na kojem će biti prezentiran ChronoLogic. Prezentacija će se održati na engleskom jeziku.

ChronoLogic je blockchain startup koji se bavi upravljanjem vremenski osjetljivim transakcijama na blockchainu. Jeste li ikada probali zakazati transakciju za određeni vremenski trenutak u budućnosti? Dok je zakazivanje transakcija za koje želimo da se dogode u budućnosti nešto što uzimamo zdravo za gotovo u trenutnim financijskim sustavima, to je još uvijek složen problem u blockchainu.

Joseph Bagarić je developer u ChronoLogicu i objasnit će nam trenutne probleme sa zakazivanjem transakcija na blockchainu i predstaviti rješenje.
Ako ste zainteresirani za doprinos ICO-u na vrijeme bez da budete budni do 4 ujutro ili Vas zanima kako će zakazivanje transakcija igrati veliku ulogu u decetraliziranim sustavim budućnosti, pozivamo Vas da dođete na Startup srijedu i vidite kako!

Startup srijeda Meetup održat će se 6. lipnja u 17:00 h u Mosorogu, na adresi Ulica kralja Zvonimira 63, Zagreb.

Ulaz je besplatan, a ulaznicu je potrebno preuzeti putem sustava Entrio na: https://www.entrio.hr/event/crane-startup-srijeda-by-joseph-bagaric-chronologic–5269 kako biste rezervirali svoje mjesto.

Broj ulaznica je ograničen stoga molimo da ih rezervirate isključivo ako ćete prisustvovati predavanju.

Hvala na razumijevanju. Vidimo se uskoro! 🙂Odgovori