“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Startup Srijeda by Krešimir Radoš: Kripto rudarenje kao izvor zarade

U klasičnim novčanim sustavima vlade mogu tiskati novi novac ukoliko im zatreba, no, u svijetu kriptovaluta to funkcionira sasvim drukčije – “novotiskani novac” dobivaju rudari!

Računala diljem svijeta održavaju mrežu kriptovaluta, točnije, rudare kriptovalute. Posao rudara je potvrđivanje i zapisivanje transakcija u glavnu knjigu “ledger”, a kao nagradu rudar dobiva određenu svotu kiptovaluta. Rudarenje kriptovaluta njihovu tehnološku infrastrukturu čini decentraliziranom, transparentnom i pravednom.

Predavač još jedne Startup srijede u organizaciji Hrvatske mreže poslovih anđela – CRANE bit će Krešimir Radoš, kripto i blockchain entuzijast, koji se kripto rudarenjem profesionalno bavi od 2016. godine.

Ako vas zanima na koji način ući u svijet pravedne i pametne ekonomije omogućene blockchain tehnologijom, dođite na predavanje našeg Krešimira na kojem će vam objasniti otkuda početi i kako postati kripto rudar!

Predavanje će se održati 04. travnja u 18:30 sati na Ekonomskom fakultetu Zagreb (EFZG) u Kongresnoj dvorani, na adresi Trg J. F. Kennedyja 6.

Ulaz je besplatan, a ulaznicu je potrebno preuzeti putem sustava Entrio na: www.entrio.hr/event/ startup-srijeda-by-kresimir -rados-rudarenje-kao-izvor -zarade-5049 kako biste rezervirali svoje mjesto.

Broj ulaznica je ograničen stoga požurite!

Vidimo se! ?Odgovori