“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Startup srijeda by Luka Burazer: Ripple – kriptovaluta ili ne?

Hrvatska mreža poslovnih anđela (CRANE) i partner HAMAG BICRO organiziraju Startup srijedu s temom “Ripple – kriptovaluta ili ne?”. Ripple Labs je privatna kompanija koja nastoji stvoriti novu infrastrukturu odnosno protokol za plaćanje vezan uz banke kroz XRP digitalnu valutu.

Luka Burazer otkrit će nam što je to ripple (XRP) te koje se mračne tajne kriju iza Ripple Labsa. Luka je osnivač hrvatske tvrtke koja se bavi kriptoinvestiranjem, rudarenjem i savjetovanjem – Bitlucky d.o.o.

Iduće srijede saznat ćete zašto je decentralizacija temelj kriptovaluta, kako banke utječu na XRP, kako XRP utječe na kripto tržište te može li se ripple uopće stavljati u isti koš s bitcoinom? Također, saznat ćete koliko se ripple razlikuje od PayPala te što bi se dogodilo kada bi vrijednost jednog ripple (XRP) novčića skočila na tisuću dolara!

Predavanje će se održati 2. svibnja u 18:30 sati na Ekonomskom fakultetu Zagreb (EFZG) u Kongresnoj dvorani, na adresi Trg J. F. Kennedyja 6.

Ulaz je besplatan, a ulaznicu je potrebno preuzeti putem sustava Entrio na: https://www.entrio.hr/event/crane-startup-srijeda-by-luka-burazer-ripple-kriptovaluta-ili-ne-5168 kako biste rezervirali svoje mjesto.

Broj ulaznica je ograničen stoga požurite!

Vidimo se! ?Odgovori