“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Startup srijeda by Vedran Kajić: Hrvatski ICO CryptoTask

Hrvatska mreža poslovnih anđela (CRANE) organizira Startup srijedu s temom hrvatskog ICO-a CryptoTask, koja će se održati 07. ožujka u 18 sati, u prostorijama HGK na adresi Draškovićeva 45.

ICO (Initial Coin Offer) je pojam koji se definira kao investiranje u startupove koji se baziraju na vrlo sličnoj tehnologiji kao i Bitcoin.

Vedran Kajić je osnivač jednog od prvih ICO-ova u Hrvatskoj. Njegova platforma CryptoTask spaja freelancere s naručiteljima, ali ono što je bitno naglasiti je da pri tome nema posrednika. Budući da je CryptoTask baziran na blockchainu nije potrebno imati posrednike već sama platforma upravlja svim mogućim situacijama. Čak i kada ne bi bilo tvrtke iza, kada bi tvrtka propala, otišla u stečaj ili bi jednostavno svi odustali od razvoja, platforma bi i dalje postojala i radila. Također, prije prihvaćanja zadatka potrebno je uplatiti polog za slučaj neslaganja izmedju naručitelja i isporučitelja, a kako se provodi “sud” ispričat će nam Vedran osobno.

Pozivamo sve freelancere i one zainteresirane za blockchain tehnologiju da dođu na Startup srijedu i vide kako će u budućnosti/sadašnjosti funkcionirati nove freelancing platforme!

Ulaz je besplatan, a ulaznicu je potrebno preuzeti putem sustava Entrio na: www.entrio.hr/…/startup- srijeda-by-vedran-kajic- cryptotask-… kako biste rezervirali svoje mjesto.
Broj ulaznica je ograničen stoga požurite!

Vidimo se!  🙂Odgovori