“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Startup srijeda: Kako se financirati u najranijoj fazi?

Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE u suradnji sa Zagrebačkom školom ekonomije i managementa – ZŠEM organiziraju novu Startup srijedu! Ovaj popularni event održat će se 3.10. u 17 sati u prostorima ZŠEM-a, Jordanovac ulica 110, u dvorani Antuna Bauera. Financiranje u vrlo ranoj fazi startupa je jedan od najvažnijih koraka u poslovnom životu startupa.

Kako osigurati financiranje te investiciju poslovnih anđela koji ne traže nikakva jamstva ili bankovne garancije? Kako institucije pomažu mladima u Hrvatskoj? Što možete očekivati od Ministarstva rada, gospodarstva i HAMAG–BICRO-a? Odgovore na ova i druga pitanja dat će vam čelni ljudi ovih institucija. Broj mjesta je ograničen, a karte su kao i obično besplatne, samo ih morate preuzeti preko Entria na: https://www.entrio.hr/event/crane-startup-srijeda-kako-se-financirati-u-najranijoj-fazi-5508 🙂

Nakon svega slijedi i pitch nekoliko odabranih startupa koji će od članova CRANE-a pokušati osigurati investicije!

Partneri ove CRANE Startup srijede su: ZŠEM, HAMAG–BICRO, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta te Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.

Vidimo se uskoro! 🙂Odgovori