“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Startup srijeda: Paušalni obrt i investicije

Budući da slijedi trend otvaranja paušalnih obrta, Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom – HOK organizira Startup srijedu s aktualnom temom paušalnih obrta i samozapošljavanja. Event će se održati u srijedu 20.02. od 17 sati u prostorima HOK-a, Ilica 49.

Što znači biti “paušalac”? Koje su prednosti i nedostaci paušalnih obrta za mikropoduzetnike? Koliko su isplativ oblik poslovanja? Odgovore saznajte na panel raspravi te poslušajte koja je uloga HOK-a i kako može pomoći te na koji način osigurati investiciju poslovnih anđela ukoliko imate svoj startup – inovativno poduzeće u ranim fazama razvoja.

Ulaznice su besplatne, ali broj mjesta ograničen stoga požurite s prijavama putem sustava Entrio na linku: https://www.entrio.hr/…/startup-srijeda-pausalni-obrt-i-inv…

Od članova CRANE-a investiciju će pokušati osigurati i nekoliko odabranih startupova čije ćete pitcheve imati priliku čuti na kraju eventa!

Vidimo se uskoro!Odgovori