“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Startup srijeda u HGK-u: CryptoTask zainteresirao više od stotinu ljudi

Hrvatska mreža poslovnih anđela (CRANE) jučer je organizirala Startup srijedu s temom hrvatskog ICO-a CryptoTask. U prostorijama HGK, na adresi Draškovićeva 45, okupilo se više od stotinu ljudi koji su došli poslušati predavanje Vedrana Kajića, osnivača jednog od prvih hrvatskih ICO-ova i vlasnika Bitcoin bankomata.

Njegova platforma CryptoTask spaja freelancere s naručiteljima, a ono što je bitno naglasiti je da pri tome nema posrednika. Čak i kada ne bi bilo tvrtke iza, kada bi tvrtka propala, otišla u stečaj ili bi jednostavno svi odustali od razvoja, platforma bi i dalje postojala i radila. Također, prije prihvaćanja zadatka potrebno je uplatiti polog za slučaj neslaganja izmedju naručitelja i isporučitelja.

Vedran nam je detaljno opisao postupak kako se rješava problem neslaganja naručitelja posla i isporučitelja. CryptoTask može služiti i za bilo kakav oblik suradnje dviju trvtki s kojim možemo riješiti problem neplaćanja naručenog posla.

“Zamislite situaciju u kojoj ste naručili projektiranje ceste, a nakon što ste završili svoj posao, naručitelj odbija isplatiti vaš honorar. Ukoliko biste takav dogovor proveli kroz platformu CryptoTask, takav slučaj bio bi nemoguć, čak i ako dođe do neslaganja postupak rasprave bi bio izuzetno brz za razliku od sudskog proscesa.”, pojasnio je Vedran Kajić.

CryptoTaskov ICO završava preksutra, 10. ožujka 2018., stoga, ako ste zainteresirani za investiranje u Vedranov CryptoTask, požurite! 🙂

 

 Odgovori