“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Startup srijeda: Uvod u kripto valute i blockchain

Srijeda 20. rujna 2017. u 18:00 sati

Novi Tehnološki park Zagreb, Zagrebački velesajam, paviljon 12, 1. kat

Hrvatska mreža poslovnih anđela (CRANE) u suradnji s Uberom i Razvojnom agencijom Zagreb organizira Startup srijedu s popularnom temom kripto valuta i blockchaina.

Tijekom predavanja koje će održati Mislav Javor, Solidity i iOS developer, imat ćete priliku čuti kako blockchain funkcionira “ispod haube” te koji su tehnički i ekonomski mehanizmi potrebni za opstanak istog. Upoznat ćete se s konceptom inicijalne ponude tokena (ICO) i novim metodama distribucije vrijednosti u ekonomiji „blockchain doba“.

O popularnosti ove tematike te zainteresiranosti publike govori i činjenica da je 200 besplatnih karata, koje su bile puštene na rezervaciju preko sustava Entrio sustava, rezervirano u manje od tri sata. No, za sve one koji nisu uspjeli osigurati svoje mjesto na Startup srijedi, bit će objavljena snimka cijelog predavanja koju će moći pogledati.