“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Startup srijeda

Startup srijeda je događaj u organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE koja se održava svake prve srijede u mjesecu (osim u sprnju i kolovozu). Sadrži predavanje i druženje poduzetnika, investitora, entuzijasta i svih onih koje zanima tematika startupova, blockchaina i kriptovaluta. U organizaciji CRANE-a održava se od 2010. godine i to nekoliko puta godišnje, a do sada broji preko 10.000 posjetitelja.

Govornici na dosadašnjim Startup srijedama bili su vrhunski poduzetnici poput Nenada Bakića, osnivača portala MojPosao i agencije Selectio te autora bloga Eclectica, zatim, Davor Tremac, direktor Ubera za Istočnu Europu, Andrija Čolak, osnivač najuspješnije hrvatske franšize Surf’N’Fries koja postoji u preko 15 zemalja na više od 40 lokacija, Dean Vranić, osnivač Vitastiqa koji je na kampanji prikupio impresivnih 210.238 američkih dolara te brojni drugi uspješni hrvatski poduzetnici.

Karte za Startup srijedu su besplatne, a gotovo svaka Startup srijeda je “razgrabljena” tj. karte su rezervirane u samo nekoliko sati ili dana!

Startup srijeda odlična je prilika poduzetnicima i djelatnicima tvrtki da, uz uspješne primjere predavača, prošire svoja znanja te poprate najnovije trendove u svijetu novih tehnologija, digitalne ekonomije, inovativnih rješenja i blockchain platformi te prikupe savjete koji će im poslužiti u daljnjem razvoju vlastitog poslovanja. Na svakoj Startup srijedi prisutni su i poslovni anđeli CRANE-a te je moguć direktan kontakt i prezentacija svojih ideja.

Cilj Startup srijeda predavanja i networkinga je stručno i tehnički educirati i zainteresirati javnost za predstojeće “nove Google, Apple, Facebook, Microsoft, Twitter” i ostale gigante u svijetu startupa.

Jačanjem poduzetničke klime u Hrvatskoj, međusobnim suradnjama te podupiranjem inovativnih projekata možemo podignuti pametno poslovanje na novu razinu!

Za redovni podsjetnik na okupljanja, druge informacije vezane uz Startup srijedu, te razne materijale poput snimaka predavanja prijavite se na naš  newsletter.

Svoje prijedloge oko govornika i tema koje bi rado vidjeli na Startup srijedi pošaljite nam na mail info@crane.hr

Ako želite organizirati Startup srijedu u vašoj instituciji – javite nam se na email: info@crane.hr