“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Startup srijeda

CRANE Startup srijeda je edukativni događaj u organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE koji se održava nekoliko puta godišnje (obično pet puta). Pokrenuta je još davne 2010., a do sada ih je održano nekoliko desetaka. Startup srijeda održava se diljem zemlje, svaki put u suradnji s posebnim partnerom kako bismo doprinjeli raznolikosti i zanimljivosti. Sadržajno se sastoji od nekoliko kratkih izlaganja, panela te pitcheva, a nakon toga slijedi neformalno druženje poduzetnika, investitora, državnih dužnosnika, entuzijasta i svih onih koje zanima tematika startupova i poduzetništva. Do sada je na Startup srijedama sudjelovalo preko 10.000 posjetitelja!

Gosti na dosadašnjim Startup srijedama bili su vrhunski poduzetnici poput Mate Rimca, Nenada Bakića, Davora Tremca, Andrije Čolaka i mnogih drugih. Startup srijeda zanimljiva je i politici te su je dosad posjetili i na njoj gostovali mnogi ministri, državni tajnici, čelnici državnih institucija, agencija… U publici se tako vrlo često mogu sresti uspješni poduzetnici, osnivači startupa, saborski zastupnici, čelnici agencija važnih za poduzetništvo i mnogi drugi te se u neformalnim druženjima dosad dogovorilo mnogo važnih stvari i naučilo puno o tome kako privući investicije, naći najbolje suosnivače i druga važna pitanja.

Karte za Startup srijedu uvijek su besplatne, a gotovo svaka Startup srijeda je “razgrabljena”, to jest, karte su rezervirane u samo nekoliko sati ili dana!

Startup srijeda odlična je prilika poduzetnicima i djelatnicima tvrtki da, uz uspješne primjere predavača, prošire svoja znanja te poprate najnovije trendove u svijetu novih tehnologija, digitalne ekonomije, inovativnih rješenja i blockchain platformi te prikupe savjete koji će im poslužiti u daljnjem razvoju vlastitog poslovanja. Na svakoj Startup srijedi prisutni su i poslovni anđeli CRANE-a te je moguć direktan kontakt i prezentacija svojih ideja.

Jačanjem poduzetničke klime u Hrvatskoj, međusobnim suradnjama te podupiranjem inovativnih projekata možemo podignuti pametno poslovanje na novu razinu!

Za redovni podsjetnik na okupljanja, druge informacije vezane uz Startup srijedu te razne materijale poput snimaka predavanja prijavite se na naš newsletter i lajkajte Facebook stranicu Croatian Business Angels Network.

Svoje prijedloge oko govornika i tema koje biste rado vidjeli na Startup srijedi pošaljite nam na email: info@crane.hr

Ako želite organizirati Startup srijedu u vašoj instituciji, javite nam se na email: info@crane.hr