“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Vedran Brničević

Vedran je IT poduzetnik s više od 25 godina iskustva u savjetovanju, razvoju i isporuci softvera za međunarodne klijente svih veličina i iz različitih industrija. Njegova zadnja investicija je Suprabit, tvrtka fokusirana na pružanje usluga savjetovanja i razvoja B2B blockchain i cloud rješenja. Vedran je također investirao i u crowdfunding platformu Funderbeam, a veseli se novim inovativnim projektima koje će imati mogućnost mentorirati i investirati u njih preko CRANEa.

„CRANE promiče poduzetništvo među mladima, nudi im znanje, iskustvo i inicijalna sredstva za početak poslovanja te time olakšava put kojim sam osobno prolazio na početku karijere. Želja mi je da mojim članstvom u CRANEu, savjetima i investicijama, utječem na povećanje broja novih uspješnih poduzetnika i njihovo brže osamostaljivanje.“