“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

ZAGREB CONNECT 2017: I OVE GODINE VRIJEDNE NAGRADE ZA NAJBOLJE STARTUPE!

ZAGREB, Zagrebački Velesajam, 6. prosinca 2017.

Grad Zagreb i Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE ove godine zajednički organiziraju četvrtu startup konferenciju Zagreb Connect, koja će se održati 06. prosinca 2017. godine u Kongresnom centru na Zagrebačkom Velesajmu. Konferencija ima za cilj dati podršku mladim poduzetnicima u razvoju njihovih poslovnih ideja te promicati startup tvrtke na području grada Zagreba i šire.

Očekujemo preko 500 posjetitelja, a ugostit ćemo brojne uspješne startup tvrtke, investitore, poslovne anđele te ugledne stručnjake i predavače. U sklopu konferencije održat će se i startup (pitch) natjecanje te će najboljim poduzetnicima biti dodijeljene vrijedne nagrade. Nagradni fond je 130.000,00 kuna, a startupi mogu očekivati i brojne druge vrijedne nagrade!  Zagreb Connect idealna je prilika za startupe iz Hrvatske i inozemstva da svoje poslovne ideje predstave potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima.

Kao i svake godine, održati će se bootcamp radionice uoči same konferencije, 5. prosinca 2017., na kojima će finalisti imati priliku usavršiti prezentacijske vještine te uz vrhunske stručnjake i mentore naučiti kako predstaviti vlastite projekte investitorima.

Konferencija Zagreb Connect, koja se održava od 2014. godine, do sada je uspješno umrežila preko 100 najkvalitetnijih startupa s investitorima i poslovnim partnerima. Zagreb Connect 2016. bio je dio najveće godišnje konferencije poslovnih anđela u Europi EBAN Winter University 2016., na kojoj smo pred više od 1200 posjetitelja predstavili potencijal hrvatske startup scene kao i cijele regije. Održana su brojna predavanja i panel rasprave s uglednim predavačima i gostima,  a neka od najzvučnijih imena koji su bili gosti konferencije su: Bruce Dickinson, pjevač Iron Maidena, poduzetnik i poslovni anđeo, Dov Moran, izumitelj USB sticka, Allyson Reneau iz NASA-e, Matan Bar iz PayPala i mnogi drugi. Neki od poduzetnika koji su ostvarili zavidne poslovne rezultate, a bili su sudionici Zagreb Connecta su: Amodo, Vollo, Nanodiy i drugi.

Ovim putem pozivamo sve startup tvrtke i pojedince koji imaju dobre poslovne projekte da se prijave na Zagreb Connect pitch natjecanje. Rok prijave je 1. studenog 2017., a zainteresirani sve informacije mogu pronaći na web stranici: zagrebconnect.zagreb.hr.