“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

CRANEbrunch: Druženje članova u novoj destileriji

Članovi CRANE-a za vikend su se okupili na CRANEbrunchu, druženju starih i novih članova u Bestovju, točnije, u destileriji Nimco brands and liqueurs našeg člana Nikole Serdara. Članovi su imali priliku vidjeti kako izgledaju pogoni i cijeli proces proizvodnje alkoholnih pića.

Nimco je u 35 godina stvorio više od 30 patentno zaštićenih proizvoda. Neke od njih prodali su internacionalnim kućama, a danas tim sredstvima razvijaju projekt namijenjen višoj edukaciji barmena te podizanju kvalitete konzumiranja pića. Posebna novost je nova destilerija gina s proizvodnjom Five Corners gina koji je dobitnik zlatne medalje na Stuttgart International Spirits Competition 2018.

Također, na ovogodišnjem natjecanju BISC 2018 Nimcov 30 godina odležani vinjak osvojio je srebrnu medalju te, unatoč oštroj konkurenciji, i prestižnu individualnu nagradu “Croatia Brandy of the Year”.  Iz Nimca kažu da se vole nazivati poslovnom obitelji koja obožava stvarati pića koja žele piti, a nemaju ih gdje kupiti 🙂

Osim druženja uz vrhunska pića, za članove CRANE-a hranu je osigurao i Meat The King, obiteljska tvrtka specijalizirana za proizvodnju i preradu mesa hrvatskog podrijetla čiji je najpoznatiji proizvod meso crne slavonske svinje. Njihova zajednica uključuje mrežu obiteljskih gospodarstava i stručnjake u stočarskoj proizvodnji.

Više informacija o svim proizvodima možete pronaći na: www.meattheking.com i www.nimco.hr

Ovim putem još jednom zahvaljujemo našim članovima, ujedno i domaćinima, na još jednom prekrasnom druženju! 🙂