“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Gospodarsko – investicijski forum tijekom utrke Svjetskog reli prvenstva (WRC) u Zagrebu!

Predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE Davorin Štetner susreo se s predsjednikom Hrvatske gospodarske komore Lukom Burilovićem. Na sastanku je povrđen nastavak uspješne, višegodišnje suradnje koja je službeno započela Dubrovnik Forumom 2016. i potpisivanjem Sporazuma o poslovnoj suradnji kojim su artikulirani zajednički interesi s fokusom na poticanje i razvoj inovativnog poduzetništva u Hrvatskoj.

Glavna tema sastanka bila je zajednička organizacija velikog međunarodnog investicijsko-poslovnog foruma koji će se održati u Zagrebu u travnju 2021. tijekom utrke Svjetskog reli prvenstva (WRC). Forum će okupiti eminentna imena iz svjetske investicijske zajednice, naravno, ukoliko situacija s pandemijom to i dopusti. U forumu će sudjelovati i Europska organizacija poslovnih anđela – EBAN, resorna ministarstva te Grad Zagreb. Štetner je naglasio dobre primjere iz Finske gdje se uz utrku WRC-a događa i Jyvaskyla Business Rally na kojem se uz pitcheve najboljih startupa odvija niz panela, radionica i predavanja jer sport je ujedno i vrhunski biznis. Dolaske na forum iako je sve još u ranoj fazi najavila su i vodeća svjetska imena biznisa i sporta.

Od ostalih tema razgovaralo se i o dosadašnjoj suradnji koja je ocijenjena uspješnom, a obuhvaća sudjelovanje članova CRANE-a u aktivnostima komore poput Zlatne kune, gospodarskih delegacija, itd.Odgovori