“Biti poduzetnik znači živjeti nekoliko godina na način na koji nitko ne želi kako bi mogao provesti ostatak života na način na koji većina ne može.”
“To be an entrepreneur means to live a few years in a way that nobody wants in order to spend the rest of your life in a way that most can’t.”

Uz pomoć CRANE-a od studentske ideje do prihoda od 1,6 milijuna kuna za 2017.!

Entrio je najveća hrvatska ticketing platforma s preko 940 događanja godišnje i jedini regionalni self-service sustav za organizaciju događanja, distribuciju ulaznica i registraciju posjetitelja. Zaključila je 2017. s izvrsnim rezultatima, a to je bio i pravi trenutak da dođu do novih investicija za širenje i razvoj. Rast prihoda od 100 posto u odnosu na prethodnu godinu bio je samo odskočna daska do crowdfunding kampanje na Funderbeamu.

Entrio u kapmanji prikuplja 100.000 – 150.000 eura za što daje 5 – 8% vlasničkog udjela, a 24 sata nakon što je kampanja bila javno objavljena prikupljeno je preko 52% traženog iznosa, a trenutno je već na 89%.

Članovi Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE Hrvoje Prpić, Mihovil Barančić, Robert Slavečki sudjelovali su 2011. godine u Business Plan Contestu u odabiru najboljih projekata. Pobjedu na natjecanju odnio je Entrio koji je odabran u konkurenciji između 50-ak prijavljenih timova te je prikupio investicije članova CRANE-a.

„S obzirom na rekordne financijske rezultate u 2017. i rast prihoda od 100% u odnosu na prethodnu godinu, zaključili smo da je pravi trenutak za međunarodno širenje, razvoj novih usluga i jačanje tržišne pozicije. Kako bi to ostvarili, odlučili smo se za privlačenje dodatnog kapitala putem platforme Funderbeam, koja će nam ubrzati razvoj i omogućiti osvajanje novih tržišta”, izjavio je Berislav Marszalek, osnivač i direktor Entria.

Neki od Entriovih najznačajnijih klijenata su Outlook i Dimensions festivali, Weekend Media Festival, VIDI, Fresh Island, EXIT, SeaStar, Ferragosto festival, Reboot InfoGamer, Tvornica Kulture, Boogaloo, Noa Zrće, 24 sata, RTL, Red Bull i brojni drugi.

Damir Bičanić, Head of Funderbeam SEE, naglasio je: „Funderbeam omogućava pristup međunarodnim investitorima koji mogu pomoći i financijski i kod širenja poslovanja. Odmah po javnom otvaranju kampanje ulaganje su prijavili investitori iz Danske, Francuske, Finske i Estonije. Očekujemo da će kao i prethodne, i Entriova kampanja biti izuzetno uspješna uz sudjelovanje investitora iz cijelog svijeta“.

Više informacija o kampanji, trenutno stanje prikupljenog kapitala te mogućnost investiranja pogledajte na linku: https://www.funderbeam.com/syndicate/entrioOdgovori